Nicoleta & Stephan – Wedding day

Destination weddings mă definesc cel mai bine. E o provocare și o experiență aparte să ieși din zona de confort unde nu știi ce te așteaptă. De cele mai multe ori, rămân surprins de rezultat iar când se aliniază toate detaliile, rezultatul este pe măsură. Aceste nunți îmi alimentează pasiunea pentru călătorii și dorința de a descoperi locuri noi, prin ochii mei sau ai lentilelor mele.Deși pare un clișeu, fiecare nuntă e diferită. Pentru mine așa se simte, iar de data aceasta am avut norocul să fiu surprins și eu. Nicoleta și Stephan au reușit să surprindă pe toată lumea și tot ce pot să zic e că o vă surprindă și pe voi prin fotografii, energia, inspirația și iubirea lor.

Munca de fotograf devine mai ușoară când dai peste cupluri care reușesc să treacă peste emoții și stres ca o echipă. Ne-a ajutat mult locația aleasă, castelul Schloss Albrechtsberg care a venit ca o completare a poveștii de basm la care am asistat cu toții. Adesea ajungi să te plafonezi dacă nu schimbi câte ceva în rutina ta, inclusiv în fotografie.

Cei doi au avut grijă să mă primească cum au știu mai bine, cu brațele deschide ca pe un membru al familiei. Cred cu tărie că astfel de colaborări nu se uită niciodată! Spre surprinderea mea deși nunta a fost restrânsă, în jur de 100 de persoane invitate, totul a fost organizat în cele mai mici detalii.Nunta la castel a fost o surpriza pentru familie și prieteni, chiar dacă a avut loc într-o locație deosebită au inclus obiceiuri și tradiții atât din Germania cât și din România.

Întreaga zi a trecut foarte repede, iar acum uitându-mă printre poze observ câte detalii și îmi amintesc cât de minunat a fost. De la pregătirile individuale, la first look în fața ofițerului stării civile unde au spus primul DA, la jurăminte sau startul petrecerii.Se văd emoțiile și lacrimile în ochii lor și în ochii apropiaților, printre zâmbete și îmbrățișări, mai ales în ședința foto de după cununie. Deși ziua a fost plină, au organizat totul astfel încât să fie timp pentru sesiuni foto de cuplu și de grup. Trebuie să recunosc și aici că au ieșit peste așteptările mele.Apoi a urmat petrecerea însă cu un spectaculos foc de artificii care a durat câteva minute, urmat de clasicul dans al mirilor care a dat startul petrecerii.

Am fotografiat multe cupluri până acum și voi continua să o fac. Fiecare cuplu mă face să mă simt părtaș în povestea lor, fiecare cuplu îmi dă posibilitatea să mă afirm și să explorez noi orizonturi creative în acest domeniu artistic.

Te invit să vezi pe scurt povestea lor…